ΠΑΟΚ: Πλήθος κόσμου στα Τέμπη για το μνημόσυνο των έξι «αετόπουλων»

ΠΑΟΚ: Πλήθος κόσμου στα Τέμπη για το μνημόσυνο των έξι «αετόπουλων»

ΠΑΟΚ: Πλήθος κόσμου στα Τέμπη για το μνημόσυνο των έξι «αετόπουλων»

bet365

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τα έξι «αετόπουλα», που έφυγαν από τη ζωή πριν 23 χρόνια στη μοιραία κοιλάδα των Τεμπών. Εκεί, όπου και φέτος τελέστηκε μνημοσύνη δέηση παρουσία πλήθος κόσμου.

Αρχές κάθε Οκτώβρη ο χρόνος σταματά για την μεγάλη «ασπρόμαυρη» οικογένεια του ΠΑΟΚ και στο μυαλό έρχονται τα έξι νεαρά παιδιά που πότισαν με αίμα την άσφαλτο στην κοιλάδα των Τεμπών, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου είχαν δει για τελευταία φορά την αγαπημένη τους ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τέλεστηκε στο μνημείο των Τεμπών το ετήσιο μνημόσυνο για τα έξι «αετόπουλα», που έφυγαν από τη ζωή πριν 23 χρόνια.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, ανάμεσα τους ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», Γιάννης Μιχαηλίδης και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, οι βετεράνοι του συλλόγου, Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Κώστας Μαλιούφας, καθώς και οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Άκης Μπεκιάρης και Άλκης Ησαϊάδης.

Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ερασιτέχνης, αλλά και Σύνδεσμοι Φίλων του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη και την επαρχία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα