Παναθηναϊκός: H Marca αποθεώνει Αϊτόρ γράφοντας «Η Αθήνα προσκυνά το νέο Θεό της»

Παναθηναϊκός: H Marca αποθεώνει Αϊτόρ γράφοντας «Η Αθήνα προσκυνά το νέο Θεό της»

Newsroom
Παναθηναϊκός: H Marca αποθεώνει Αϊτόρ γράφοντας «Η Αθήνα προσκυνά το νέο Θεό της»

bet365

Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ισπανίας, υμνεί τον Αϊτόρ για τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό.

«Η Αθήνα έχει έναν καινούργιο Θεό που προσκυνά και είναι ο Ισπανός, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα». Με αυτή την πρόταση ξεκινάει η Marca το μεγάλο αφιέρωμα που έχει κάνει στον μεγάλο πρωταγωνιστή του Παναθηναϊκού, πλέκοντας το εγκώμιό του για τις εφετινές εμφανίσεις του και τα 5 γκολ που έχει σημειώσει στις 5 πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague.

Κάτι που όπως τονίζει ο Αλεχάνδρο Πεϊνάδο που υπογράφει το κείμενο, μεταφράζεται σε ένα γκολ ανά παιχνίδι και απευθείας συμμετοχή στο 77% των τερμάτων που έχουν πετύχει φέτος οι «πράσινοι».

Αιτορ

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που κέρδισα. Με γεμίζει που με κρίνουν θετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ενώ στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα όσα είχε πει στο ίδιο μέσο, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όταν και ο Αϊτόρ είχε σκοράρει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Στο τέλος, γίνεται αναφορά στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Σλάβια, με την Marca να τονίζει πως «αυτή τη σεζόν θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Αϊτόρ να επιβεβαιώνεται ως ο νέος Θεός της Αθήνας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα