Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μίτσελ για την εντεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

Newsroom
Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μίτσελ για την εντεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει καταστρώσει ο Μίτσελ, έχοντας μερικά... ερωτηματικά για τη βασική εντεκάδα.

Ο Μίτσελ επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από 7,5 χρόνια και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ισπανός προπονητής έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς, με τη βασική εντεκάδα να έχει κάποια... ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, σε σχηματισμό 4-2-3-1, στα καρέ θα ξεκινήσει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τους Άβιλα, Σισέ, Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Μάλιστα, έχει δοκιμαστεί και ο Μαρσέλο, ωστόσο φαίνεται πως μπήκε στην αποστολή περισσότερο για να εγκλιματιστεί σιγά-σιγά.

Στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά θα είναι στο «6» ενώ δίπλα του ως 8άρι θα είναι ο Ινμπέομ Χουάνγκ εφόσον είναι στο 100% έτοιμος και μπροστά τους ο Πεπ Μπιέλ. Στα άκρα θα παίξουν οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρα ενώ στο θέμα του φορ υπάρχει το δίλλημα των Ελ Αραμπί και Μακαμπού. Θέση στην εντεκάδα διεκδικεί τόσο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης όσο και ο Μάριος Βρουσάι.

Σας θυμίζουμε πως στην αποστολή υπάρχουν οι εξής: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα