Λιάγκας: «Το παιχνίδι κρίθηκε από μία στατική φάση»

Newsroom
Λιάγκας: «Το παιχνίδι κρίθηκε από μία στατική φάση»

bet365

Για το γεγονός πως το παιχνίδι κρίθηκε από μία στατική φάση μίλησε ο Παναγιώτης Λιάγκας μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τη Λαμία.

Μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής ο Λεβαδειακός παρέμεινε δίχως νίκη μετά την ήττα (1-0) από τη Λαμία και μαζί με τον Ιωνικό, είναι στην «επικίνδυνη ζώνη» της βαθμολογίας.

Ο αρχηγός των Βοιωτών, Παναγιώτης Λιάγκας, μίλησε μετά το παιχνίδι για το που κρίθηκε ο αγώνες ενώ αναφέρθηκε και στον νέο προπονητής της ομάδας.

«Το παιχνίδι κρίθηκε από μία στατική φάση, δεν απειληθήκαμε πολύ, απλά μας έλειψε το κάτι παραπάνω που είχε η Λαμία και κέρδισε.

Σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, έχουμε νέο προπονητή και μέσα σε λίγο χρόνο, πρέπει να μάθουμε πολλά πράγματα, να κάνουμε νίκες και να γυρίσουμε την κατάσταση για να μείνουμε στην κατηγορία. Μετά το 75' δεν παίχτηκε παιχνίδι, ίσως πέντε λεπτά, ψάχναμε μπάλες. Αυτό γυρίζει πολύ πίσω το ποδόσφαιρο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα