Καρμόνα: Χάνει ΟΦΗ, ανεβαίνουν οι Σίτο-Μουνάφο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Καρμόνα: Χάνει ΟΦΗ, ανεβαίνουν οι Σίτο-Μουνάφο

bet365

Ο Νταβίντ Καρμόνα υπέστη θλάση και αναμένεται να χάσει το ματς της Κυριακής (2/10 15.00) με τον ΟΦΗ στο Κολοκοτρώνης.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νταβίντ Καρμόνα για το ματς του Αστέρα με τον ΟΦΗ στο Κολοκοτρώνης. Η θλάση που υπέστη στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό δεν ξεπεράστηκε κι έτσι ο Ισπανός μπακ θα είναι απών από ένα σημαντικό ματς για την ομάδα του.

Από την άλλη, ο Σίτο ακολουθεί μέρος του προγράμματος και αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να είναι έτοιμος. Ρυθμούς ανεβάζει κι ο Μουνάφο, ενώ όπως σας έχουμε πει ο Βαλιέντεε προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα και μένει να δούμε αν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του.

Στη σημερινή προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική και αύριο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα