Original: «Από σήμερα επιστρέφουμε σπίτι μας!»

Original: «Από σήμερα επιστρέφουμε σπίτι μας!»

Newsroom
Original: «Από σήμερα επιστρέφουμε σπίτι μας!»

bet365

Η Original πόσταρε ένα μήνυμα στα social media της για την ιστορική μέρα των εγκαινίων της «OPAP Arena» και την επιστροφή της ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι».

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμός των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της για να τιμήσει την ιστορική μέρα του συλλόγου και την επιστροφή του στο γήπεδό του.

Η Original αναφέρει πως τα σημερινά εγκαίνια της «OPAP Arena» σφραγίζουν την επιστροφή της «Ένωσης» στο σπίτι της και την κανονικότητα ενώ τονίζει πως η σκέψη των οπαδών της ΑΕΚ θα είναι απόψε μαζί με εκείνους που δεν πρόλαβαν να μπουν στο νέο γήπεδο, καθώς και με κείνους από την επαρχία και το εξωτερικό, που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην αποψινή εκδήλωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα