ΑΕΚ: Οι θέσεις των VVIP στην OPAP Arena προσφέρουν πολυτέλεια από τα εγκαίνια!

ΑΕΚ: Οι θέσεις των VVIP στην OPAP Arena προσφέρουν πολυτέλεια από τα εγκαίνια!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι θέσεις των VVIP στην OPAP Arena προσφέρουν πολυτέλεια από τα εγκαίνια!

bet365

Θέαση με την ύψιστη πολυτέλεια θα απολαύσουν από τα αποψινά εγκαίνια οι κάτοχοι των διαρκείας των VVIP στην OPAP Arena, όπως φυσικά και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ.

Όλα είναι έτοιμα στην OPAP Arena με την οικογένεια της ΑΕΚ να ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου και την επιστροφή στα πατρογονικά εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η λαμπρή εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 με την ΑΕΚ να καλεί τους φίλους τις από τις 17:00 που θα ανοίξουν οι πύλες του γηπέδου να βρεθούν στην OPAP Arena.

Από σήμερα στα εγκαίνια τίθενται σε λειτουργία και οι θέσεις των VVIP, των ακριβότερων διαρκείας που κοστίζουν 7.000 ευρώ και προσφέρουν την απόλυτη πολυτέλεια στην παρακολούθηση των αγώνων και των εκδηλώσεων, όπως η αποψινή.

VVIP

Τα αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα, τα οποία είναι και κλιματιζόμενα/θερμαινόμενα, διαθέτουν στο κεφαλάρι και ενσωματωμένο τάμπλετ, το οποίο εκτός από την παρακολούθηση των highlights προσφέρει τη δυνατότητα στον κάτοχο της θέσης να κάνει την παραγγελία του και όποιο άλλο αίτημα έχει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην OPAP Arena.

Οι θέσεις των VVIP στην OPAP Arena αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και, όπως προαναφέραμε, θα είναι προς χρήση αρχής γενομένης από τα σημερινά εγκαίνια.

VVIP

Το Gazzetta βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην OPAP Arena και θα σας μεταφέρει όλη τη μέρα τη γιορτή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και όσα θα λάβουν χώρα στην εκδήλωση για τη μεγάλη επιστροφή της Ένωσης στη γειτονιά της!

VVIP

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα