Θωμάς Μαύρος: «H Νέα Φιλαδέλφεια να είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο» (vid)

Θωμάς Μαύρος: «H Νέα Φιλαδέλφεια να είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο» (vid)

Newsroom
Θωμάς Μαύρος: «H Νέα Φιλαδέλφεια να είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο» (vid)

bet365

Μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες μήνες ξεριζωμού η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα (30/09) σπίτι της και παίκτες-θρύλοι της ομάδας, καθώς και απλοί φίλαθλοι μετρούν αντίστροφα.

Η Αγιά Σοφιά OPAP Arena ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες της σήμερα (17:00) για να υποδεχτεί τους απανταχού φίλους της ΑΕΚ πίσω, «σπίτι» τους. Μεγάλες προσωπικότητες που τίμησαν την «κιτρινόμαυρη» μιλούν για την στιγμή της ιερής επιστροφής.

«Να επιστρέψουμε στους τίτλους, το ωραίο ποδόσφαιρο και η Νέα Φιλαδέλφεια να είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο», είπε ο θρυλικός Θωμάς Μαύρος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ λίγες ώρες πριν από την φαντασμαγορική γιορτή για τα εγκαίνια του γηπέδου.

«Είναι τελείως διαφορετικό να αγωνίζεσαι στη φυσική σου έδρα και τελείως διαφορετικό να παίζεις είτε στο Ολυμπιακό Στάδιο, είτε σε άλλα γήπεδα που φιλοξενούμασταν κατά καιρούς», τα λόγια του παλαίμαχου κίπερ των «κιτρινόμαυρων» Ηλία Ατματσίδη.

«Θα είναι μια βραδιά βασισμένη πολύ στην Ιστορία και τα έντονα συναισθήματα», είπε η Αγγελική Αρκάδη, γενική διευθύντρια ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ θα τα καταφέρει γιατί έχει τεράστια ιστορία, πολύ μεγάλο λαό από πίσω», οι δηλώσεις του Ντανιέλ Μπατίστα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα