Γ.Σ. ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η διακοπή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων

Δημήτρης Τομαράς
Γ.Σ. ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η διακοπή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων

bet365

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ψήφισε κατά πλειοψηφία τη διακοπή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, όπως αναμενόταν να συμβεί λόγω του Μητρώου των Σωματείων.

Ουσιαστικά με αφορμή το θέμα και το πρόβλημα του Μητρώου των Σωματείων η Γ.Σ. της ΕΠΟ κλήθηκε να ψηφίσει σε τρία διαφορετικά σκέλη:

  • Πρώτη πρόταση: Διακοπή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων
  • Δεύτερη επισήμανση: Παροχή εξουσιοδότησης στη Γ.Σ. της ΕΠΟ ώστε εάν αλλάξουν οι συνθήκες με το Μητρώο να συνεχίσουν
  • Τρίτη πρόταση: Αναστολή ιδιότητας Μέλους σε όποια ΕΠΣ πάει κόντρα στην πλειοψηφία

Στη συνέχεια άπαντες ψήφισαν θετικά εκτός από πέντε ομάδες και τρεις ΕΠΣ ενώ η ΕΠΣ Σάλας ψήφισε ναι αλλά με την υποσημείωση να γίνουν τα δικά της Πρωταθλήματα. Τελικός απολογισμός: 57 ναι, 4 όχι και 4 λευκά.

Ειδικότερα:

Αστέρας Τρίπολης: Λευκό
Βόλος: Λευκό
Ιωνικός: Λευκό
Λαμία: Λευκό
Ολυμπιακός: Όχι
ΕΠΣ Ηλείας: Όχι στο πρώτο και αποχή στα άλλα δύο
ΕΠΣ Λακωνίας: Όχι
ΕΠΣ Πειραιά: Όχι
ΕΠΣ Σάλας: Ναι αλλά με αίτημα εξαίρεσης των δικών της Πρωταθλημάτων. Για την ακρίβεια εδώ ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ (της Ένωσης Σάλας), Νίκος Αυλωνίτης, ζήτησε εξαίρεση των πρωταθλημάτων Ανδρών και Κ18 εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων. Επιπρόσθετα για το πρωτάθλημα υποδομών ζήτησε την εξαίρεση επειδη τα παιδιά παίρνουν μόρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες στο καλεντάρι.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα