Μπιτζούνη για το Μητρώο: «Οφείλατε να είχατε προσφύγει στα δικαστήρια να βγει αντισυνταγματικός ο Νόμος»

Δημήτρης Τομαράς
Μπιτζούνη για το Μητρώο: «Οφείλατε να είχατε προσφύγει στα δικαστήρια να βγει αντισυνταγματικός ο Νόμος»

bet365

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, Διονυσία Μπιτζούνη, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ πρότεινε στο Δ.Σ. το τι να κάνει.

Η κ. Μπιτζούνη στην ομιλία της για το θέμα του Μητρώου των Σωματείων και τον Νόμο Αυγενάκη ανέφερε τα εξής: «Δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα. Ένας Νόμος θεσπίζεται όταν υπάρχει μία ανάγκη. Αυτή την αναγκαιότητα δεν τη διάβασα σε αυτόν τον Νόμο. Από την πείρα μου τα τελευταία χρόνια δυστυχώς οι Νόμοι δεν έχουν αιτιολογικές εκθέσεις. Αιτιολογικές εκθέσεις είναι το γιατί φτιάχνω αυτόν τον Νόμο.

Γιατί φτιάχτηκε. Ασχολήθηκα επιστημονικά όταν μου ετέθη το ερώτημα από την Εκτελεστική Επιτροπή. Βρήκα απόφαση του Αρείου Πάγου που έλεγε πως με το άρθρο 12 - 1 του Συντάγματος κατοχυρώνεται το δικαίωμα και η ελευθερία της Συνενώσεως, οι φορείς του οποίου έχουν δικαίωμα συστάσεως με μη κερδοσκοπικούς σκοπούς. Από καμιά συνταγματική διάκριση δεν προκύπτει ότι απαιτείται η έκδοση ειδικού Νόμου. Οφείλατε να έχετε προσφύγει στα δικαστήρια να βγει αντισυνταγματική η απόφαση. Για να βγει αντισυνταγματικός ο Νόμος. Αυτή είναι η απόφασή μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα