ΕΠΟ: Ψήφισμα για να στηρίξει η Ομοσπονδία τις προσφυγές 4 ομάδων κατά του Νόμου Αυγενάκη

Newsroom
ΕΠΟ: Ψήφισμα για να στηρίξει η Ομοσπονδία τις προσφυγές 4 ομάδων κατά του Νόμου Αυγενάκη

bet365

Η διοίκηση της ΕΠΟ πήρε το ΟΚ από τη Γενική Συνέλευση για να στηρίξει την προσφυγή 4 σωματείων κατά του Νόμου Αυγενάκη για το Μητρώο των Σωματείων.

Όπως έγινε γνωστό στη Γ.Σ. της ΕΠΟ τέσσερα σωματεία της Ένωσης Δωδεκανήσου έχουν προσφύγει δικαστικά για να εκπέσει ο Νόμος Αυγενάκη για το Μητρώο των Σωματείων. Μετά από εισήγηση του προεδρείου της ΕΠΟ πήρε με πολύ ισχυρή πλειοψηφία (υπήρξε μόνο η διαφωνία του Ολυμπιακού) αποφασίστηκε υπό μορφή ψηφίσματος να στηριχθούν νομικά αυτά τα τέσσερα σωματεία της Ένωσης.

Η προσφυγή των 4 αυτών ομάδων θα εκδικαστεί τον Νοέμβριο και ενώ τονίστηκε πως υπήρξε η σχετική στήριξη της νομικής ομάδας της ΕΠΟ. Επί τάπητος τέθηκε και το να γίνει προσφυγή της ΕΠΟ στο Συμβούλιο Επικρατείας για τον Νόμο αυτόν.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα