Εκπρόσωπος FIFA στη Γ.Σ. της ΕΠΟ: «Εύχομαι να πάρετε αποφάσεις προς το όφελος του ποδοσφαίρου»

Δημήτρης Τομαράς
Εκπρόσωπος FIFA στη Γ.Σ. της ΕΠΟ: «Εύχομαι να πάρετε αποφάσεις προς το όφελος του ποδοσφαίρου»

bet365

Η εκπρόσωπος της FIFA, Χάιντι Μπέχα, τοποθετήθηκε στο περιθώριο της Γ.Σ. της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά δεν πήρε θέση για το Μητρώο.

Η Χάιντι Μπέχα εκπροσώπησε τις διεθνείς Ομοσπονδίες στη Γ.Σ. της ΕΠΟ. Η υπεύθυνη της FIFA για θέματα ποδοσφαίρου ζήτησε τον λόγο διευκρινίζοντας πως δεν έχει σε κάτι να εισφέρει στην κουβέντα για το Μητρώο. Υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα: «Μπορώ να μιλήσω πιο γενικά; Ευχαριστώ. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Εμείς ως FIFA στοχεύουμε στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την ανταγωνιστικότητα.

Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ και παρατηρώ τις συζητήσεις. Συγχαρητήρια στην Εθνική σας ομάδα. Η FIFA θέλει να έχει συνεργασία με όλους. Σας εύχομαι να πάρετε αποφάσεις προς το όφελος του ποδοσφαίρου».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα