ΑΕΚ: «Κανείς φίλος της ομάδας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

ΑΕΚ: «Κανείς φίλος της ομάδας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Newsroom
ΑΕΚ: «Κανείς φίλος της ομάδας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

bet365

Η ΑΕΚ με επίσημη ενημέρωσή της καλεί τον κόσμο να προσέλθει όσο το δυνατόν νωρίτερα (17:00) για τα εγκαίνια, αλλά και τους φιλάθλους που δεν έχουν εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να έρθουν στο γήπεδο.

Η «Ένωση» προχώρησε σε μία επίσημη ενημέρωση που περιέχει κάποιες οδηγίες προς τους φιλάθλους με σκοπό να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη η σημερινή διαδικασία της προσέλευσης του κόσμου στο γήπεδο για τα εγκαίνια της «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ αρχικά ζήτησε από τον κόσμο της να έρθει όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται, δηλαδή όσο πιο κοντά στις 17,00 οπότε και ανοίγουν οι πύλες του γηπέδου ενώ μετέφερε και δύο βασικές οδηγίες της ελληνικής αστυνομίας που ζητά να μην προσέλθει στο γήπεδο κανένα άτομο που δεν έχει εισιτήριο, ενώ για όσους έχουν, τους ζητά να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να έρθουν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα ΜΜΜ και όχι με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο, στο μέτρο πάντα του δυνατόυ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Φίλοι της ομάδας μας.

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και πάνω από 19 χρόνια. Για να χαρούμε όλοι μας σε όλο τους το μεγαλείο τα επίσημα εγκαίνια της OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, ας προσπαθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας από μας για κάποια πράγματα που θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη.

Σας παρακαλούμε θερμά να προσέλθετε στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο κοντά στην ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες, δηλαδή στις 5 το απόγευμα. Είναι επίσης αναγκαίο να τονιστεί πως στο γήπεδο δεν πρέπει να επιχειρήσει να έρθει κανείς φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί εισιτήριο. Αυτό είναι βασική οδηγία από την ΕΛ. ΑΣ.

Τέλος, σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως η αστυνομία καλεί τους φιλάθλους μας, στο μέτρο του δυνατού να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι όχι τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε Σπίτι μας!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα