Μίτσελ: «Ο Μαρσέλο προπονήθηκε με όλη την ομάδα, ο Χάμες επέστρεψε με πρόβλημα απ' το διεθνές διάλειμμα»

Μίτσελ: «Ο Μαρσέλο προπονήθηκε με όλη την ομάδα, ο Χάμες επέστρεψε με πρόβλημα απ' το διεθνές διάλειμμα»

Newsroom
Μίτσελ: «Ο Μαρσέλο προπονήθηκε με όλη την ομάδα, ο Χάμες επέστρεψε με πρόβλημα απ' το διεθνές διάλειμμα»

bet365

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιόφωνο και μίλησε μεταξύ άλλων για τα νέα αστέρια της ομάδας Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.

«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί είμαι παθιασμένος με το επάγγελμά μου, είμαι παθιασμένος με την προπόνηση. Ο κόσμος ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου, είμαι σε ένα καλό σύλλογο και ένα καλό πρωτάθλημα», δήλωσε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Radioestadio» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero», εμφανώς ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τους Μαρσέλο και ο Χάμες. Όπως είπε ο Βραζιλιάνος έκανε την πρώτη του προπόνηση με όλη την ομάδα, κι έτσι μετράμε αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη, ενώ ο Κολομβιανός επέστρεψε με πρόβλημα από το διεθνές διάλειμμα και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πώς είναι ο Μαρσέλο εδώ για τον κόσμο. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με όλη την ομάδα. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο του. Του έχω πει ότι πρέπει να είναι καλά για να αγωνιστεί, δεν μπορεί να παίξει με κανέναν άλλο τρόπο.Ο Χάμες επέστρεψε με ένα πρόβλημα μετά το διάλειμμα των εθνικών», ανέφερε συγκεκριμένα.

Για την επιστροφή του στους Πειραιώτες ανέφερε: «Ο κόσμος ήταν εξαιρετικά ευγενικός μαζί μου, είμαι σε έναν καλό σύλλογο και σε ένα καλό πρωτάθλημα».

Για το γιατί δεν δούλεψε ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Αυτοί που διοικούν, έχουν τους συνεργάτες τους. Είναι κοντά στους ανθρώπους με τους οποίους έχουν συνεργασθεί. Εάν ο Ραμόν Μεντόζα ήταν πρόεδρος όταν άφησα το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα είχα γίνει προπονητής ή αθλητικός διευθυντής. Κοιτάξτε την περίπτωση του Ζιντάν που έφτασε στο πρώτη ομάδα με τον Φλορεντίνο και κατέκτησε τρία Champions League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα