Ολυμπιακός: Ανοιχτό να κλείσει την τελευταία στιγμή ο Κασάμι

Ολυμπιακός: Ανοιχτό να κλείσει την τελευταία στιγμή ο Κασάμι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ανοιχτό να κλείσει την τελευταία στιγμή ο Κασάμι

bet365

Ο Ελβετός διεθνής χαφ, Παϊτίμ Κασάμι, παραμένει ανοιχτό να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό την τελευταία ημέρα για τους ελεύθερους.

Ώρα Κασάμι στον Ολυμπιακό. Εντός της ημέρας θα κριθεί οριστικά εάν θα κλείσει ή όχι στον σύλλογο με το ζήτημά του να παραμένει ανοιχτό.

Ο Κασάμι μπορεί να παίξει ως εξάρι και οκτάρι. Στα 30 του χρόνια κυρίως βέβαια είναι οκτάρι. Ο Κασάμι έχει μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία ενώ από τον Ολυμπιακό είχε φύγει το 2016 πηγαίνοντας στη Φόρεστ και μετά σε Σιόν και Βασιλεία. Ο Κασάμι έχει 66 ματς με τον Ολυμπιακό με 9 γκολ και 9 ασίστ.

Ήταν εκεί την περίοδο 2014-2015. Συνέχισε στον πειραϊκό σύλλογο το 2015-2016. Στο παρελθόν είχαν γίνει τουλάχιστον δύο φορές συζητήσεις για την επιστροφή του στην ελληνική ομάδα. Σε αυτή τη φάση παραμένει πιθανό να πιάσει ξανά Λιμάνι. Βέβαια ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί σήμερα, δηλαδή εντός της ημέρας καθώς είναι η τελευταία μέρα για τους ελεύθερους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα