Ολυμπιακός: Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Κασάμι, αποφασίζει οριστικά για μεταγραφή στόπερ

Ολυμπιακός: Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Κασάμι, αποφασίζει οριστικά για μεταγραφή στόπερ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Κασάμι, αποφασίζει οριστικά για μεταγραφή στόπερ

bet365

Ο Ελβετός Παϊτίμ Κασάμι ετοιμάζεται να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό την ώρα που στο Λιμάνι ακόμα το... ψάχνουν για ελεύθερο στόπερ.

Ο Κασάμι που μπορεί να παίξει ως εξάρι και οκτάρι - όπως όλα δείχνουν - θα κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Στα 30 του χρόνια κυρίως βέβαια είναι οκτάρι.

Ο Κασάμι έχει μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία ενώ από τον Ολυμπιακό είχε φύγει το 2016 πηγαίνοντας στη Φόρεστ και μετά σε Σιόν και Βασιλεία. Ο Κασάμι έχει 66 ματς με τον Ολυμπιακό με 9 γκολ και 9 ασίστ. Ήταν εκεί την περίοδο 2014-2015. Συνέχισε στον πειραϊκό σύλλογο το 2015-2016. Στο παρελθόν είχαν γίνει τουλάχιστον δύο φορές συζητήσεις για την επιστροφή του στην ελληνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα σχετικά με το θέμα των ελεύθερων στόπερ στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλα ονόματα όπως του 28χρονου Πορτογάλου Έντγκαρ Ιε που έχει μείνει ελεύθερος από τη Τραμπζονσπόρ εδώ και πολύ καιρό και έχει θητεία σε ομάδες όπως η Ναντ και η Λιλ. Ο Ιε παίζει και δεξί μπακ. Ένας άλλος παίκτης είναι ο 32χρονος Ράιαν Μπένετ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σουόνσι και είναι καθαρά στόπερ. Δεν φαίνεται πάντως προς το παρόν να υπάρχει τελική απόφαση για τον εκλεκτό από την ελεύθερη αγορά. Παραμένει ανοιχτό όμως το να αποκτηθεί παίκτης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα