Εγκαίνια γηπέδου ΑΕΚ: Ποιοι θα πάνε και ποιοι όχι

Newsroom
 Εγκαίνια γηπέδου ΑΕΚ: Ποιοι θα πάνε και ποιοι όχι

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσκάλεσε όλους τους ιδιοκτήτες/προέδρους της Super League στα εγκαίνια της OPAP ARENA. Ποιοι αναμένεται να δώσουν το «παρών», ποιοι όχι και ποιες ομάδες θα εκπροσωπηθούν, κατά πάσα πιθανότητα, από κάποιο άλλο στέλεχός τους.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα εγκαίνια της «ΟPAP Arena», αφού αύριο (30/9) το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα ανοίξει τις πύλες του για τους φίλους της ομάδας, σε ένα βράδυ που αναμένονται πολλά και ιδιαίτερα events και μάλιστα έγινε ήδη γνωστό πως «εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια και υπάρχει sold out.

Την ίδια στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» προσκάλεσαν και τους ιδιοκτήτες/προέδρους όλων των υπόλοιπων ομάδων της Super League ώστε να παρευρεθούν στην εκδήλωση και ήδη υπάρχει μία «εικόνα» για το ποιοι θα την αποδεχθούν ή όχι.


ΑΡΗΣ: Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και o Aρης θα εκπροσωπηθεί από τον γενικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Εκτός απροόπτου η ομάδα της Αρκαδίας θα εκπροσωπηθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena» από τον πρόεδρό της Γιώργο Μποροβήλο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο Γιώργος Σπανός, ισχυρός άνδρας της ομάδας, δεν αναμένεται να παρευρεθεί στα εγκαίνια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.

ΒΟΛΟΣ: O Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος της ομάδας, θα δώσει κανονικά το παρών στα εγκαίνια της «OPAP Arena», παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα που θα έχει την Παρασκευή (30/09) λόγω των συναντήσεών με υπουργούς και κυβερνητικούς φορείς, αλλά και την παρουσία του στην Γ.Σ. της ΕΠΟ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Η οικογένεια Τσιριγώτη δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου.

ΛΑΜΙΑ: Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί/ξεκαθαρίσει εάν ο μεγαλομέτοχοςτης ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου ή κάποιος εκπρόσωπός της θα παρευρεθεί στα εγκαίνια.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δεν υπάρχει αποκρυσταλλωμένη εικόνα για το αν η πλευρά των Βοιωτών θα εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ αυτού του ενδεχόμενου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε αρνητικά με προσωπική επιστολή στον Δημήτρη Μελισσανίδη κι έτσι δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στα εγκαίνια της «OPAP Arena».

ΟΦΗ: Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου και είναι η βάση των επιχειρήσεών του, ως εκ τούτου δεν δύναται να δώσει το παρών στην εκδήλωση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα έχει εκπρόσωπο στα εγκαίνια της OPAP Arena. Το αν θα βρεθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν την έναρξη του event.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: «Ανοικτό» δείχνει εάν ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας ή κάποιο άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος εκπροσωπήσει την ομάδα στα εγκαίνια του γηπέδου. Ωστόσο λόγω απόστασης και υποχρεώσεων οι πιθανότητες δεν είναι αρκετές.

ΠΑΟΚ: Η πρόσκληση που στάλθηκε από την ΑΕΚ είναι προσωπική προς τον Ιβάν Σαββίδη, η απουσία του οποίου από τα εγκαίνια της «OPAP ARENA» θεωρείται δεδομένη. Υπήρξε απευθείας επικοινωνία Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναφορικά με την πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Θα παραβρεθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στα εγκαίνια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα