ΑΕΚ: Sold out τα εγκαίνια της «OPAP Arena»

ΑΕΚ: Sold out τα εγκαίνια της «OPAP Arena»

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Sold out τα εγκαίνια της «OPAP Arena»

bet365

Τέλος τα εισιτήρια για την ιστορική μέρα των εγκαινίων για την «OPAP Arena», αφού οι φίλαθλοι της ΑΕΚ εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» μέσα σε λίγες ώρες.

Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν. Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία των εισιτηρίων της ΑΕΚ για τα εγκαίνια της «OPAP Arena» για το ευρύ κοινό εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που υπήρχαν προς πώληση και πλέον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Ο μόνος τρόπος που μπορεί να βρεθούν κάποια επιπλέον εισιτήρια για την ιστορική αυτή μέρα της Ένωσης είναι να επιστραφούν κάποια απ' αυτά που έχει δεσμεύσει η ΠΑΕ για τις συμβατικές/χορηγικές υποχρεώσεις της. Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν στην συμβολική τιμή των 21 ευρώ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται και σήμερα (28/09) στο γήπεδο για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την μεγάλη γιορτή της Παρασκευής (30/09) ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για την ιστορική αυτή μέρα. Τα εγκαίνια θα μεταδοθούν και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ στις 20:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα