ΠΑΟΚ: Επικοινωνία Σαββίδη-Μελισσανίδη, οι Γ. Σαββίδης και Μ. Γκαγκάτσης στα εγκαίνια της OPAP Arena

ΠΑΟΚ: Επικοινωνία Σαββίδη-Μελισσανίδη, οι Γ. Σαββίδης και Μ. Γκαγκάτσης στα εγκαίνια της OPAP Arena

bet365

O Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την προσωπική πρόσκληση που του απέστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Ο Δημήτρης Μελίσσανίδης απέστειλε προσωπική πρόσκληση στον Ιβάν Σαββίδη για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο για προσωπικούς λόγους ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα παραστεί στην αυριανή (30/9) τελετή.

Οι δύο άνδρες είχαν απευθείας επικοινωνία, όπου ο κ. Σαββίδης εξήγησε στον κ. Μελισσανίδη τους προφανείς λόγους που δεν του επιτρέπουν να παραβρεθεί στα εγκαίνια και τον ενημέρωσε ότι θα τον εκπροσωπήσουν ο πρωτότοκος γιος του, Γιώργος Σαββίδης, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, που νωρίτερα θα είναι παρών και στη Γ.Σ. της ΕΠΟ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα