Ανγκόλα για Χάμες: Να περιμένουν μεγάλα πράγματα στον Ολυμπιακό!

Ανγκόλα για Χάμες: Να περιμένουν μεγάλα πράγματα στον Ολυμπιακό!

Ανγκόλα για Χάμες: Να περιμένουν μεγάλα πράγματα στον Ολυμπιακό!

bet365

Μπράιαν Ανγκόλα και Χάμες Ροντρίγκες είναι ανταγωνιστικοί στο... Call of Duty, αλλά όταν τελειώνει η «μάχη» είναι κολλητοί. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μιλά για τη «βόμβα» του καλοκαιριού κι εκφράζει τη σιγουριά πως ο συμπατριώτης του θα λατρευθεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο ένας σταρ της Κολομβίας στο μπάσκετ, ο άλλος ο παίκτης που εκτόξευσε τη χώρα του στο ποδόσφαιρο! Ο Μπράιαν Ανγκόλα και ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να μην συναντήθηκαν ποτέ σε παρκέ ή χορτάρι για επίσημο ματς, όμως τους ενώνει μια δυνατή φιλία, ο σεβασμός για την Κοινότητα, η αγάπη για τα παιδιά και το... Call of Duty. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μιλώντας στο Gazzetta αποθέωσε τον συμπατριώτη του για την επιλογή του να παίξει στον Ολυμπιακό, αισθάνεται σίγουρος πως θα... σηκώσει στον αέρα το «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ μιλά για τις «μάχες» τους στο PlayStation!

Είστε κολλητοί. Τι άνθρωπος είναι ο Χάμες Ροντρίγκες;

Ο Χάμες είναι θρύλος στην Κολομβία. Ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας πολύ καλός φίλος για μένα. Ένας άνθρωπος που θα βοηθούσε οποιονδήποτε. Οι πράξεις του εκτός γηπέδων μαρτυρούν πόσο ενδιαφέρεται για τα παιδιά, για τους συμπατριώτες του. Έχει κάνει μία σπουδαία πορεία και μέσα από την οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος και είμαι τυχερός που είμαι φίλος του. Mέσα από το ίδρυμα του έχει κάνει πολλά παιδιά χαρούμενα και συνεχίζει το εξαιρετικό του έργο.


Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής Χάμες;

Έχει κάνει τρομερά πράγματα στην καριέρα του. Ο κόσμος στην Κολομβία τον λατρεύει. Τον αγάπησε για το πάθος του, για το ταλέντο του, για τα απίθανα τέρματα που έχει σημειώσει. Η πορεία του αποδεικνύει πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι. Εχει κάνει τόσα πολλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει περάσει από την Premier
Έχει ένα 'μαγικό' αριστερό πόδι. Από τα καλύτερα στον κόσμο. Θα ήθελαν πολλοί να είχαν αυτή τη σπουδαία τεχνική κατάρτιση. Ο κόσμος θέλει να τον δει να παραμένει στην Κολομβία και να βοηθήσει για την επιστροφή στις επιτυχίες. Δεν ξεχνά τις μαγικές στιγμές με την Εθνική σε Μουντιάλ και Κόπα Αμέρικα. Όταν βρει ρυθμό θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά.

Τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό;

Ελπίζω οι παίκτες του Ολυμπιακού να είναι έτοιμοι γι αυτόν, θα τους βοηθήσει αρκετά με την καθοδήγησή του στο γήπεδο, τις ενέργειές του. Αισθάνομαι αρκετά σίγουρος πως θα πετύχει στον Ολυμπιακό. Εχει πολλά να δώσει, διψάει για τίτλους και θέλει να γίνει ηγέτης της νέας του ομάδας. Ο κόσμος θα δει έναν σούπερ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και ξέρω πως οι Έλληνες λατρεύουν τους Νοτιοαμερικάνους. Εχουν παίξει μεγάλοι παίκτες στον Ολυμπιακό και ο Χάμες θα κάνει τα πάντα για να βάλει τη σφραγίδα του. Είναι τόσο ταλαντούχος, είναι ένας παραδοσιακό 10αρι, ένας παίκτης που καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης και μπορεί να μπερδέψει τον αντίπαλο οσο λίγοι.

Μπάλα ή Call of Duty;

Όχι δεν έχουμε παίξει ποδόσφαιρο. Παίζουμε όμως πολύ Call of Duty. Παίζουμε και 2K23. Όταν έχουμε βέβαια χρόνο γιατί έχει τα παιχνίδια του, έχω και γω βαρύ πρόγραμμα. Χαλαρώνουμε, γελάμε, γίνονται ωραίες… μάχες. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Ελπίζω να απολαύσετε το ταλέντο του και το πόσο «μαγικός» παίκτης είναι. Ελπίζω να κάνει πολύ ωραία πράγματα για τον Ολυμπιακό, να πετύχει και ο κόσμος να τον αποθεώσει. Είναι μια τεράστια μεταγραφή, αλλά δυστυχώς για μένα δεν μπορώ να τον δω από κοντά, να κάνουμε παρέα.

Τι σου έχει πει για την επιστροφή στην Ευρώπη;

Ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη και τις διοργανώσεις της. Αυτός ήταν ο στόχος του. Να γυρίσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Είναι έτοιμος για την πρόκληση. Την επόμενη πρόκλησή του. Θέλει να επανέλθει εκεί που ήταν, να απογειωθεί ξανά! Ο Χάμες ήταν στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, ένας από τους καλύτερους. Ελπίζω να πετύχει όσα θέλει. Ο Ολυμπιακός είναι ιδανικό μέρος να πετύχει όσα θέλει και να είναι εκεί που θέλει. Εχει δυναμική, έχει εξαιρετικό ρόστερ, ο Μαρσέλο θα βοηθήσει αρκετά! Γνωρίζονται καλά, οπότε θα κάνει τα πάντα για να εγκλιματιστεί.

Γιατί δεν ακολούθησες τα χνάρια του κολλητού σου;

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έπαιζαν μπάσκετ οι γονείς και το διάλεξα, μολονότι έπαιζα ποδόσφαιρο όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Όταν έφτασε η κρίσιμη στιγμή αποφάσισα να διαλέξω το μπάσκετ. Χαίρομαι όμως που έχω φίλους τον Χάμες και τον Κουαδράδο».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα