Όταν ο Μίτσελ έγραφε blog για τον Χάμες: «Ένας άξιος παίκτης, που αναδύει αυτό το... άρωμα του δεκαριού από τα παλιά»

Δημήτρης Τομαράς
Όταν ο Μίτσελ έγραφε blog για τον Χάμες: «Ένας άξιος παίκτης, που αναδύει αυτό το... άρωμα του δεκαριού από τα παλιά»

bet365

Ο Μίτσελ Γκονζάλες είχε γράψει blog στην El Pais όπου αναφερόταν στον Χάμες Ροντρίγκες, που θα έχει παίκτη στον Ολυμπιακό στην επιστροφή του στην Ελλάδα!

Ο Μίτσελ στην ποδοσφαιρική του πορεία έχει υπάρξει και σχολιαστής, αρθρογράφος αλλά και blogger. Ένα από τα blogs των προηγούμενων ετών που είχε ήταν στην El Pais. Εν έτει 2014 ο Μίτσελ είχε αναφερθεί στην Εθνική Κολομβίας αλλά και τον Χάμες Ροντρίγκες, που θα έχει τώρα παίκτη.

Ο τίτλος του blog του ήταν «τα θαύματα του μυαλού» και ανέφερε πως «δώστε μου παίκτες με καθαρό μυαλό και δύναμη και θα προχωρήσω μακριά. Πολλές φορές η ψυχολογία ισχυροποιεί το σώμα και μετρά περισσότερο από το τι κάνουν τα πόδια».

Για τον Χάμες έγραφε τότε με αφορμή την παρουσία του στην Εθνική Κολομβίας πως «είναι από τους παίκτες που δίνουν χαρά στην Κολομβία. Είναι ο παίκτης που δίνει νόημα σε αυτό το Παγκόσμιο για την Κολομβία.

Ένας τρομερά άξιος παίκτης με συνδυαστικές κινήσεις που καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αυτός ο άξιος παίκτης λέγεται Χάμες Ροντρίγκες. Με έναν δυνατό agent αλλά και κινήσεις σούπερ ήρωα στο γήπεδο. Αν μη τι άλλο, προκαλεί εντύπωση η αναπάντεχη αποκάλυψη ενός παίκτη που... κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας από τους VIP στο κόκκινο χαλί. Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει το όνομα ενός ειδικού πράκτορα (James δηλαδή εννοεί όπως James Bond) και κάνει πράγματα που κάνουν μόνο οι υπερήρωες. Ο Χάμες αναδύει και βγάζει αυτό το... άρωμα του δεκαριού από τα παλιά, αλλά με σημείο αφετηρίας το πλάι που επιτρέπει στην Κολομβία να συνδυάζεται και στους παίκτες της να αλλάζουν θέσεις προκαλώντας σύγχυση στους αντιπάλους.

Έχει γράψει και αυτός την ιστορία του με τους παίκτες που έχουν αναδειχθεί παίζοντας στην Πορτογαλία. Ο Χάμες είναι ο χαφ που θυμίζει άλλες και πολύ καλές ποδοσφαιρικές εποχές. Δεν είναι μόνο τα γκολ του αλλά και η ωριμότητα που βγάζει για την ηλικία του. Με διάθεση και πάθος».

Θυμίζουμε πως ο Κολομβιανός δημοσιογράφος Ρομπέρτο Ουρέα είχε πει στο Gazzetta για εκείνο το Μουντιάλ του Χάμες: «Στην Εθνική Κολομβίας ήταν σε τοπ κατάσταση στο Μουντιάλ του 2014, όπου ξεχώρισε στο σκοράρισμα. Εκεί που βγήκε πρώτος σκόρερ και έκανε φοβερό τουρνουά (με έξι γκολ). Φοβερή στιγμή το γκολ που έβαλε με την Ουρουγουάη. Ήταν το πιο σημαντικό του ματς εκεί».

Η εκτίμηση του Μίτσελ τόσο για τον Μαρσέλο όσο και για τον Χάμες επιβεβαιώθηκε και στην παρουσίασή του όπου επισήμανε: «Τις 24 ώρες που είμαι στην Αθήνα, όλοι μου μιλούν για Μαρσέλο. Και αυτό που μου λένε δεν είναι το πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι, γιατί αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά για το πόσο ταπεινός είναι ως παίκτης. Και αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό της προσωπικότητας οποιουδήποτε παίκτη έχει θριαμβεύσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα για οποιοδήποτε κλαμπ της Ευρώπης και για οποιαδήποτε αποδυτήρια.

Όλοι θέλουν να έχουν έναν τέτοιον εκπληκτικό συμπαίκτη. Σου δείχνουν πώς να αγωνίζεσαι. Να μάθεις να σέβεσαι οποιονδήποτε αντίπαλο χωρίς να τον υποτιμάς ακόμη κι αν παίζεις σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Σας υπόσχομαι ότι θα δείτε βραδιές πολύ μεγάλες με παίκτες σαν τον Μαρσέλο και τον Χάμες να παίζουν. Ακόμη περισσότερο θα είναι αυτό που θα αφήσουν, που θα προσφέρουν στην ομάδα με την προσωπικότητά τους. Πραγματικά αποτελούν λαμπρά παραδείγματα χαρακτήρα και προσωπικότητας. Μιλάω και για το καταπληκτικό γούστο του προέδρου μας να διαλέγει παίκτες από διάφορες ομάδες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα