ΑΕΚ: «Καρφιά» Τσιάρτα για την απουσία του από τις βραβεύσεις της Ένωσης

Newsroom
ΑΕΚ: «Καρφιά» Τσιάρτα για την απουσία του από τις βραβεύσεις της Ένωσης

bet365

Ο Βασίλης Τσιάρτας θα απουσιάζει από τη μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ για τα εγκαίνια της OPAP Arena, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να δείχνει την ενόχλησή με ανάρτηση-καρφί στα social media.

Ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ εργάζεται πυρετωδώς για τα μεγάλα εγκαίνια της OPAP Arena την ερχόμενη Παρασκευή (30/09, 20:00).

Όπως έχει γίνει γνωστό, παρουσιαστές της μεγάλης γιορτής θα είναι οι ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου και στο πλαίσιο της ιστορικής αυτής βραδιάς στο γήπεδο θα δώσουν το παρών μεγάλες μορφές της Ένωσης.

Ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων» Βασίλης Τσιάρτας δεν βρίσκεται στη λίστα των προσκεκλημένων, κι έδειξε με έμμεσο τρόπο την ενόχλησή του για την επιλογή της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα ανάρτησε παλιές φωτογραφίες με βραβεύσεις του από τη Σεβίλλη.

«Τρεις βραβεύσεις αναγνώρισης,εκτίμησης κ σεβασμού από την ομάδα της Σεβίλλης», ήταν η λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα