ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena

Newsroom
ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena σε μία πραγματικά ιστορική στιγμή για τον σύλλογο.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων αφού από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη (28/09) στις 09:00 θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να αγοράσουν εισιτήριο για την θέση που αντιστοιχεί στο διαρκείας τους με τη συμβολική τιμή των 21 ευρώ. Η προτεραιότητα αφορά αποκλειστικά και μόνο τη θέση που έχει ήδη κλεισμένη ο κάτοχος μέσω του εισιτηρίου διαρκείας.

Για τον υπόλοιπο κόσμο που δεν έχει διαρκείας, θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί εισιτήριο από την Τετάρτη (28/09) στις 10.00 κι έπειτα.

Για όσους αποφασίσουν να πάνε στο γήπεδο την ημέρα των εγκαινίων καλό θα είναι να φτάσουν εκεί αρκετά νωρίτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Το ραντεβού με την Ιστορία είναι ΤΩΡΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της OPAP ARENA και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη όλων των Ενωσιτών.

Η ιστορική εκδήλωση πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.

Ωστόσο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα θυρανοίξια του Ναού μας. Από σήμερα (26/9) έως την Τετάρτη 28/9 στις 09:00 θα μπορούν αποκλειστικά αυτοί να μπουν στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, στο www.aekfc.gr, προκειμένου να αγοράσουν τη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας τους.

Από την Τετάρτη 28/9 στις 10:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους και θα τεθούν προς πώληση όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αγοράστε το εισιτήριο σας για τα εγκαίνια της OPAP ARENA πατώντας ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα