Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/09) στο gazzetta!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/09) στο gazzetta!

bet365

Το «γλυκό» φινάλε της Εθνικής με τη νίκη επί της Βορείου Ιρλανδίας, η τρομερή οικονομικά πρόταση του Παναθηναϊκού στον Αϊτόρ και το «στοπ» του Μίτσελ στις μεταγραφές. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (26/09) στο gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Πρόταση ανανέωσης στον Αϊτόρ με 1 εκατ. ευρώ ετησίως, νίκη και 5/6 για την Εθνική Ελλάδος

Η SportDay έχει στο πρωτοσέλιδό της την νίκη της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία και την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Η LiveSport παίζει με δύο κεντρικά θέματα έχοντας τόσο την νίκη της Εθνικής μας όσο και την τρομερή πρόταση του Παναθηναϊκού στον Αϊτόρ για το νέο συμβόλαιο.

Το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αναφέρεται στην αυλαία που έριξε η Εθνική Ελλάδος με νίκη στο Nations League, αλλά και στα πειράματα που έκανε ο Μίτσελ με τον Φορτούνη στο Ρέντη.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής ασχολείται με το φρένο που επέλεξε να βάλει στις μεταγραφές ο Μίτσελ μέχρι να ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα.

Αθλητικές εφημερίδες: Η παραμονή του Μαντσίνι στον Άρη και ο Ελ Καντουρί για σέντερ φορ

Η Ώρα των Σπορ έχει ως βασικό θέμα τους μεγάλους ΑΕΚτζήδες που έχουν φύγει από την ζωή και θα λείπουν από τα εγκαίνια της Παρασκευής, αλλά θα καμαρώνουν από ψηλά.

Η Metrosport χωρίζει το πρωτοσέλιδό της στο θέμα του Άρη με τον Μαντσίνι ο οποίος τελικά θα παραμείνει στην ομάδα μετά από την πρόταση ανανέωσης που δέχθηκε, αλλά και στον ΠΑΟΚ και στις σκέψεις του Λουτσέσκου για το «ψευτοεννιάρι» Ελ Καντουρί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα