Μανωλάς: Του ρίχνουν... ευθύνες πως εκνεύρισε το λιοντάρι (vid)

Μανωλάς: Του ρίχνουν... ευθύνες πως εκνεύρισε το λιοντάρι (vid)

Newsroom
Μανωλάς: Του ρίχνουν... ευθύνες πως εκνεύρισε το λιοντάρι (vid)

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς αντέδρασε... ανθρώπινα στον βρυχηθμό ενός λιονταριού, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του έχει σοβαρά παράπονα από το νέο απόκτημα της Αλ-Σαρτζά.

Η αντίδραση του Κώστα Μανωλά στον βρυχηθμό ενός λιονταριού στα γυρίσματα της παρουσίασης της μεταγραφής του στην Αλ-Σαρτζά έχει γίνει viral. Το θέμα στα Εμιράτα έχει πάρει διαστάσεις και αυτό δεν οφείλεται στην αντίδραση του Ελληνα αμυντικού, αλλά στα σχόλια του ιδιοκτήτη του άγριου ζώου. Ο πάμπλουτος εκπαιδευτής του λιονταριού κατηγορεί τον Μανωλά ότι… εξαγρίωσε το ζώο με την 6ωρη καθυστέρηση και την αποχώρησή του από το γύρισμα. «Ο παίκτης καθυστέρησε για 6 ώρες, ενώ αποχώρησε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων» τονίζει ο Humaid Abdulla Albuqais.

Ποιος είναι όμως ο ιδιοκτήτης του λιονταριού; Eίναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Ντουμπάι, έχει ζωολογικό κήπο με τίγρεις, τσιτάχ, αγριόγατες και λιοντάρια, ενώ εκτός από τα ζώα του αρέσει να φωτογραφίζεται στις πολυτελείς Μercedes και Lamborghini. Ο Humaid Abdulla εμπιστεύεται τόσο πολύ τα ζώα του, αφού υπάρχουν φωτογραφίες με το χέρι του στο στόμα τους.

Ο συγκεκριμένος είναι αυτός που έδωσε στην Αλ-Σαρτζά το λιοντάρι για την ανάγκη των γυρισμάτων του video παρουσίασης του Κώστα Μανωλά και το πρώτο του σχόλιο στεκόταν μόνο στην 6ωρη καθυστέρηση του ποδοσφαιριστή.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα