ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για μίνιμουμ ένα μήνα ο Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για μίνιμουμ ένα μήνα ο Μπράντον Τόμας

Newsroom
ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για μίνιμουμ ένα μήνα ο Μπράντον Τόμας

bet365

Ο Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση β' βαθμού και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε τέσσερις με πέντε εβδομάδες. «Χάνει» τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.

Επιβεβαιώθηκαν τα «άσχημα μαντάτα» στον ΠΑΟΚ για την κατάσταση του Μπράντον Τόμας, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό (25/6) φιλικό με τον Πανσερραϊκό.

Η αρχική εκτίμηση για την κατάσταση του Ισπανού φορ ήταν πως είχε υποστεί θλάση και τελικά επιβεβαιώθηκε μετά τις εξετάσεις που έκανε.

Μάλιστα είναι η β' βαθμού στον δεξί δικέφαλο μηριαίο και αυτόματα το χρονικό διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Υπό αυτές τις συνθήκες o 27χρονος φορ θα «χάσει» τα επερχόμενα ντέρμπι των Θεσσαλονικιών με Παναθηναϊκό (2/10, Ολυμπιακό (17/10).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα