Άρης: Ο Μπράμπετς έρχεται και ο Πάρντιου… ψάχνεται

Άρης: Ο Μπράμπετς έρχεται και ο Πάρντιου… ψάχνεται

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Μπράμπετς έρχεται και ο Πάρντιου… ψάχνεται

bet365

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάκουμπ Μπράμπετς βάζει τον Άλαν Πάρντιου σε διαδικασία άμεσης ενεργοποίησης του Νικολά Ν’Κουλού και με την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει άλλο πρόβλημα σε κεντρικό αμυντικό του Άρη.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς αναμένεται αύριο (27/9) στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις έπειτα από την πρώτη διάγνωση της θλάση β’ βαθμού και της εκτίμησης για απουσία διαστήματος ενός μήνα. Στο κακό σενάριο, αυτό της απορρόφησης της φλεγμονής σε διάστημα τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων, ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει στους αγώνες με Βόλο, ΑΕΚ, Ιωνικό και Παναθηναϊκό κι αυτό το γεγονός θα οδηγήσει τον Άλαν Πάρντιου στην απόφαση άμεσης ενεργοποίησης του Νικολά Ν’Κουλού.

Ο Καμερουνέζος στόπερ απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του κι έπειτα από σχεδόν δέκα μήνες έπαιξε γεμάτο 90λεπτο στο φιλικό παιχνίδι με το Ουζμπεκιστάν. Τα media της χώρας του καυτηρίασαν την αγωνιστική ανετοιμότητά του, στην πραγματικότητα όμως οι αδυναμίες που εμφάνισε ήταν λογικές λόγω του μεγάλου διαστήματος απουσίας από επίσημο αγώνα.

Οι υποχρεώσεις του Ν’Κουλού με το Καμερούν ολοκληρώνονται μετά το αυριανό (27/9) φιλικό παιχνίδι με τη Νότια Κορέα και η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αργά το βράδυ της Πέμπτης (29/9) δίχως να υπάρχει η πολυτέλεια περαιτέρω απώλειας χρόνου καθώς ο 32χρονος θα βουτήξει απευθείας τα βαθιά για να διαδραματίσει ρόλο αντικαταστάτη του Μπράμπετς. Με την ελπίδα ότι θα εμφανίσει εικόνα αντάξια του πλούσιου βιογραφικού του αλλά και μακριά από προβλήματα καθώς πίσω από τον Καμερουνέζο υπάρχει μόνο ο Κωνσταντίνος Τανούλης. Ο 17χρονος στόπερ ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις των «κίτρινων» στην καλοκαιρινή προετοιμασία, πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας και μάλιστα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις αυτών. Προς το παρόν, το πλάνο δεν περιλαμβάνει την ενεργοποίησή του, στην πραγματικότητα όμως αυτή θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας του Ν’Κουλού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα