Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ θέλει να φέρει τον Νταμιάν Σουάρεθ (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ θέλει να φέρει τον Νταμιάν Σουάρεθ (vid)

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ θέλει να φέρει τον Νταμιάν Σουάρεθ (vid)

bet365

Την περίπτωση του Νταμιάν Σουάρεθ φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός έπειτα από αίτημα του Μίτσελ όπως αναφέρουν οι Ισπανοί.

Μπορεί ο Μίτσελ να μετράει μόλις μερικές ημέρες στον Ολυμπιακό όμως ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με το «todofichajes» ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως έχει ζητήσει από τον ελληνικό σύλλογο την απόκτηση του Νταμιάν Σουάρεθ από τη Χετάφε. Ο 34χρονος ακραίος μπακ βρισκόταν στο ισπανικό κλαμπ όταν ήταν εκεί ο 59χρονος κόουτς και το δημοσιεύμα κάνει λόγο για δική του εισήγηση.

Ο έμπειρος δεξιοπόδαρος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους Ισπανούς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως μπορεί από τον ερχόμενο Γενάρη να επιλέξει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το ίδιο Μέσο τονίζει πως ο παίκτης παρότι είναι βασικός δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και σε αυτό έχει παίξει ρόλο η πίεση του Ολυμπιακού για να τον αποκτήσει.

Να θυμίσουμε πως η μεταγραφική αγορά έχει κλείσει στην Ελλάδα και πλέον οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν μόνο ελεύθερους παίκτες. Αυτό σημαίνει πως ότι είναι να γίνει με τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή θα πάει για τον ερχόμενο Γενάρη.

Όσο για το προφίλ του Νταμιάν Σουάρεθ πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους αμυντικούς της La Liga με συνολικά 282 συμμετοχές και έχοντας φορέσει τα χρώματα των Χετάφε, Έλτσε και Σπόρτινγκ Χιχόν. Παράλληλα είναι επτά φορές διεθνής με την Ουρουγουάη ενώ φέτος μετράει ήδη δύο συμμετοχές

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα