Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/9) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/9) στο Gazzetta

bet365

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό που συνέτριψε τον Ερυθρό Αστέρα, η ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι και γιατί ο Νάρεϊ επέλεξε τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (25/09) στο Gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η έλευση του Μίτσελ και το μπάσιμο για Πονίτκα

H SportDay έχει ως κεντρικό θέμα την εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η LiveSport μοιράζει το πρωτοσέλιδό της στην ανυπομονησία του Αϊτόρ να αντιμετωπίσει τους Χάμες και Μαρσέλο, αλλά και τον μπασκετικό Ολυμπιακό που ήταν «απόλαυση».

Το Φως των Σπορ αναφέρεται τόσο στην πρώτη ήττα της Εθνικής μας ομάδας όσο και στην «εμφάνιση-όνειρο» του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής κυκλοφόρησε και αχσολείται στο εξώφυλλό με τον Ντεναγιέρ και το πρόσωπο κλειδί για τις επαφές με τον παίκτη.

Αθλητικές εφημερίδες: Ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι» ορίστηκε

Η Αθλητική Ώρα επικεντρώνεται στην αποκλειστική συνέντευξη που έκανε στον Γκατσίνοβιτς, που έδωσε το σύνθημα για τον τίτλο.

Η Metrosport έχει ως πρώτο θέμα την αποκλειστική συνέντευξη στον Κάλεντ Νάραϊ του ΠΑΟΚ που εξηγεί γιατί θεωρεί πως έκανε το σωστό που επέλεξε τον «δικέφαλο του βορρά» για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα