Αντριάν Γκονζάλες: Η «ταμπέλα» για τον «γιο του Μίτσελ» τον ακολουθεί πάντα αλλά δεν τον ενόχλησε ποτέ

Αντριάν Γκονζάλες: Η «ταμπέλα» για τον «γιο του Μίτσελ» τον ακολουθεί πάντα αλλά δεν τον ενόχλησε ποτέ

Δημήτρης Τομαράς
Αντριάν Γκονζάλες: Η «ταμπέλα» για τον «γιο του Μίτσελ» τον ακολουθεί πάντα αλλά δεν τον ενόχλησε ποτέ

bet365

Στα 34 του χρόνια ο Αντριάν έχοντας παίξει ως χαφ στην Ισπανία ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, Μίτσελ και στην προπονητική και θα το κάνει μέσω του Ολυμπιακού.

Ήταν Ιούλιος του 2022 (φέτος δηλαδή) όταν και ο Αντριάν Γκονζάλες τελείωσε τη θητεία του στην τελευταία χρονικά ομάδα του, τη Φουενλαμπράδα. Ο 34χρονος γιος του Μίτσελ που έχει κάνει την δική του οικογένεια εδώ και χρόνια είχε... μπολιαστεί από μικρός με το ποδοσφαιρικό... μικρόβιο του πατέρα του, τον οποίο είχε επηρεάσει ο παππούς του Αντριάν και πατέρας του Μίτσελ, Μιγκέλ Γκονζάλες, που δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Ο Αντριάν το 2006 είχε ξεκινήσει την πορεία του από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ για να φτάσει έως την α' ομάδα. Την καριέρα του πατέρα του δεν την έκανε ποτέ όμως κατέγραψε 243 ματς στη La Liga και 179 στη 2η κατηγορία.

Τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του τα έκανε με τη Μάλαγα έχοντας 103 αγώνες με 20 γκολ και 5 ασίστ. Από την πρώτη ομάδα της Ρεάλ όπου πρακτικά συμμετοχή δεν έκανε βρέθηκε στη Θέλτα και από εκεί σε ομάδες όπως η Χετάφε, η Ρασίνγκ Σανταντέρ, η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Έλτσε, η Εϊμπάρ, η Μάλαγα και η Σαραγόσα.

Είναι ο γιος του Μίτσελ κι αυτό δεν τον ενόχλησε ποτέ

Επειδή ακριβώς ο πατέρας του ήταν ένας τόσο σπουδαίος παίκτης ο πήχης είχε μπει ψηλά για τον Αντριάν. Είχε πάντα την... ταμπέλα ο «γιος του Μίτσελ». Δεν τον ενόχλησε ποτέ. Άλλους μπορεί να τους πείραζε. Τον Αντριάν όχι. Αντίθετα ήταν περήφανος - κάτι που δεν άλλαξε ποτέ - που ήταν γιος του Μίτσελ και αυτό ισχύει μέχρι σήμερα.

Στην καριέρα του δούλεψε πολύ και προσπάθησε πολύ και οι περισσότεροι προπονητές που τον είχαν υπό τις οδηγίες τους τον εκτίμησαν ιδιαίτερα. Προπονητές που τόνιζαν το πόσο σοβαρός, συγκεντρωμένος και επαγγελματίας ήταν αλλά και την ποιότητα που έβγαζε.

ΜΙΤΣΕΛ
Ο Αντριάν με τον Μίτσελ σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο Instagram του

Τα 85 ματς με τον πατέρα του και η νέα ποδοσφαιρική ζωή στον Ολυμπιακό

Ο Αντριάν υπό τις οδηγίες του μπαμπά Μίτσελ (ως προπονητής του) αγωνίστηκε σε 85 αγώνες. Εκεί όπου είχε 8 γκολ και 4 ασίστ παίζοντας με τη φανέλα της Χετάφε, της Μάλαγα αλλά και της Ρεάλ Καστίγια, της 2ης ομάδας των Μαδριλένων (σε 4 διαφορετικές χρονιές). Ο Αντριάν στην πορεία του τέθηκε και αντίπαλος με τον πατέρα του σε ποδοσφαιρικό πεδίο φυσικά.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Αντριάν είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου του Μίτσελ στην επιστροφή του 59χρονου στον Ολυμπιακό. Και αυτό το κάνει ως μία νέα πρόκληση και θέλοντας να βαδίσει ξανά στα χνάρια του πατέρα του. Να δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και να βρει τον δρόμο του και στην προπονητική. Είναι σίγουρο πως παρότι είναι στο πλευρό του πατέρα του (που πάντα τον αναφέρει εκτός από πατέρα του ως φίλο του και δάσκαλό του) ως συνεργάτης / βοηθός του και τώρα δεν θα του χαριστεί κανείς. Και είναι και τώρα αποφασισμένος να κάνει ότι μπορεί για να πετύχει.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα