Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων: Προηγείται με διαφορά ο Χατζηπαναγής, ακολουθούν Βαζέχα - Ριβάλντο!

Newsroom
Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων: Προηγείται με διαφορά ο Χατζηπαναγής, ακολουθούν Βαζέχα - Ριβάλντο!
Η μεγαλύτερη online ποδοσφαιρική ψηφοφορία «Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων» by bwin συνεχίζεται κι έχουμε τους πρώτους διακριθέντες!

Μια ψηφοφορία είναι πάντα ένας καλός λόγος να μας θέσει διλήμματα και να μας βάλει σπαζοκεφαλιές. Είναι, επίσης, ένας καλός λόγος να αναδείξουμε τους αγαπημένους μας, αλλά και τους καλύτερους, παίκτες που έχουν δει ποτέ τα μάτια μας.

Γι' αυτό και η μεγαλύτερη online ποδοσφαιρική ψηφοφορία «Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων» by bwin ήρθε και για να μας διασκεδάσει, αλλά και για να δώσει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του Gazzetta να αναδείξουν τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, κατά την περίοδο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου (από το 1979-80 κι έπειτα).

Η λίστα μεγάλη για όσους την έχουν ήδη δει. Για όσους, πάλι, δεν έχουν πάρει μέρος ακόμα, μπορούν να επιλέξουν μέσα από 50 παίκτες τους καλύτερους 10 με ένα «κλικ» εδώ.

Για την ώρα, έχουμε ήδη τους πρώτους που ξεχωρίζουν, με πρώτο και καλύτερο τον Βασίλη Χατζηπαναγή, που φιγουράρει στην κορυφή με 9.837 ψήφους. Στη δεύτερη θέση είναι ο Κρίστοφ Βαζέχα (9.226) και στην τρίτη ο Ριβάλντο (9.168).

Την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνουν οι Ζιοβάνι και Θωμάς Μαύρος, ενώ στο Top10 βρίσκονται οι Δημήτρης Σαραβάκος, Γιώργος Καραγκούνης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντέμης Νικολαΐδης και Γιώργος Κούδας.

Φυσικά, μέρα με τη μέρα όλα αλλάζουν κι εσύ μπορείς να διαμορφώσεις το αποτέλεσμα. Πάρε μέρος στην ψηφοφορία που διαρκεί μέχρι τις 7 Οκτωβρίου κι επίλεξε τους κορυφαίους.

ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα