Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/9) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/9) στο Gazzetta

bet365

Τα «θέλω» του Μίτσελ, το διαζύγιο Μανωλά-Ολυμπιακού, οι επόμενοι που θα χαιρετήσουν στο Λιμάνι, η Εθνική του Πογιέτ και ο Λαπόρτα στην Αγιά Σοφιά. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (23/09) στο Gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Ο Θρύλος του Μίτσελ, οι άλλοι 8 και ο Σαμουέλ Καλού

Η SportDay έχει κεντρικό θέμα τον Μίτσελ με τίτλο: «Ο δικός μου Θρύλος». Επίσης στέκεται στον «Εμίρη» Μανωλά και στους φύλακες του 5Χ5 του Παναθηναϊκού.

Η LiveSport έχει τίτλο «Άλλοι 8», θέλοντας να σταθεί στους επόμενους παίκτες που θα ακολουθήσουν τον Μανωλά στην πόρτα της εξόδου. Επίσης, στέκεται στον ερχομό του Πονίτκα στον Παναθηναϊκό αλλά και στον Σαμουέλ Καλού που θέλει ο Γιοβάνοβιτς.

Το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ διερωτάται «τι συμβαίνει με Βρσάλικο» στον Ολυμπιακό και τονίζει την ενεργοποίηση του Λαλά. Επίσης, περίοπτη θέση στο πρωτοσέλιδο έχει η Εθνική Ανδρών Πόλο που είναι στην Ελίτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά τη νίκη με 8-7 επί της Κροατίας.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής έχει κεντρική θέμα τον Μίτσελ και τις βασικές του εντολές που είναι «διαρκής κίνηση και γρήγορη πάσα». Παράλληλα, σύμφωνα με το εν λόγω πρωτοσέλιδο, ο Ισπανός κόουτς έχει απαιτήσει να έχει τον πλήρη έλεγχο στην ομάδα. Υπό παραχώρηση ο Αμπού Καμαρά, ερωτηματικό ο Βρσάλικο υπάρχουν ως χτυπήματα όπως κι ο Ντενάγιερ κι οι άλλοι 9 ελεύθεροι στόπερ της αγοράς.

Αθλητικές εφημερίδες: Η Μπάρτσα στον Ναό, ο κορμός του ΠΑΟΚ και η ενεργοποίηση Ζερβίνιο

Η Ώρα των Σπορ έχει βασικό θέμα «Η Μπάρτσα στον Ναό», με αφορμή την επίσκεψη του Λαπόρτα στην Αγιά Σοφιά. Επίσης στέκεται στη χρηματιστηριακή εκτόξευση της ΑΕΚ και έχει θέμα τους πιο σημαντικούς σταθμούς μέχρι τα εγκαίνια του γηπέδου.

Η Metrosport έχει κεντρικό θέμα τον κορμό των πέντε του ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι, Νάρεϊ, Ντάντας, Ίνγκασον και Κουλιεράκη. Παράλληλα, στέκεται στη δήλωση του Πάλμα: «Είναι ωραία στον Άρη» και τονίζει την ενεργοποίηση του Ζερβίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα