Μισελέν: «Εμπειρία ζωής η ΑΕΚ, αλλά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία»

Μισελέν: «Εμπειρία ζωής η ΑΕΚ, αλλά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία»

Newsroom
Μισελέν: «Εμπειρία ζωής η ΑΕΚ, αλλά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία»

bet365

Ο Κλεμάν Μισελέν σε συνέντευξή του στη Γαλλία αναφέρθηκε στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ΑΕΚ και στην επιστροφή του στην πατρίδα του για χάρη της Μπορντό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο Μισελέν σχολίασε πως η παρουσία του στην ΑΕΚ ήταν μια εμπειρία ζωής, ωστόσο κατάλαβε μετά από ένα χρόνο ότι έπρεπε να γυρίσει στη Γαλλία.

«Ήταν μια εμπειρία ζωής, όπου έμαθα πολλά πράγματα εκτός γηπέδου, ας πούμε. Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος ούτε με το ποδόσφαιρο. Μετά, η μετακίνηση μου με είχε μακριά από την οικογένειά μου, με έκανε να φύγω από τη ζώνη άνεσής μου και να μάθω μια νέα γλώσσα, να δω πώς είναι να παίζεις στο εξωτερικό. Πάνω από όλα έμαθα και κατάλαβα τι χρειαζόμουν», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Τώρα ξέρω πώς είναι να είσαι μόνος σου, όταν δεν μιλάς τη γλώσσα, όταν πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια νέα ζωή… Είναι περισσότερο μια υπέροχη εμπειρία ζωής, αλλά μετά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία για αυτή την επαγγελματική πλευρά, για τις υποδομές, το σκηνικό… Μου έλειψαν όλα αυτά, αυτό έλειπε στην Ελλάδα για να ανθίσω. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα