Λεβαδειακός: Στην έξοδο ο Ταουσιάνης

Newsroom
Λεβαδειακός: Στην έξοδο ο Ταουσιάνης

bet365

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Λεβαδειακός καθώς όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Ταουσιάνης θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Προς το τέλος της συνεργασίας του με τον Λεβαδειακό βαδίζει ο Γιάννης Ταουσιάνης καθώς οι Βοιωτοί έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση προπονητή.

Ακόμα το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι επίσημο, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο 50χρονος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο. Μετά από πέντε αγωνιστικές στη φετινή Super League, ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ο Ταουσιάνης βρίσκεται στον πάγκο του Λεβαδειακού από το καλοκαίρι του 2021 οδηγώντας την ομάδα της Βοιωτίας την περσινή σεζόν στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Μένει πλέον τόσο να οριστικοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά και να έχει θετική κατάληξη η αναζήτηση νέου προπονητή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα