Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί στο 100%, δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί στο 100%, δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»

bet365

Ο Νορβηγός διεθνής μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, επέστρεψε στην Εθνική της χώρας του, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του ενώ τοποθετήθηκε και για το μέλλον του.

Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατά. Αυτήν τη χρονική περίοδο επικεντρώνεται στις διεθνείς υποχρεώσεις του καθώς επέστρεψε στην Εθνική Νορβηγίας.

Ο ίδιος μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας του για όσα έχει βιώσει με το σοβαρό ατύχημα στα μάτια του αλλά και για το μέλλον του. «Σημαίνει πολλά για μένα που είμαι εδώ. Όπως ξέρετε έχω περάσει πολλά. Είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό και έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Νιώθω τρομερά. Ανεπανάληπτα. Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί στο 100%», επισήμανε αρχικά.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ μίλησε και για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει ενώ ήταν στο ασθενοφόρο: «Προφανώς έγινε από κάποιον που έπρεπε να με προσέχει. Αντί να συμβεί αυτό έστειλε τις φωτογραφίες με μένα. Δεν έβλεπα τίποτα εκείνο το διάστημα. Δεν ξέρω σε ποιον εστάλησαν οι φωτογραφίες. Πριν καν φτάσω στο νοσοκομείο οι φωτογραφίες μου ήταν παντού. Σε όλη την Ευρώπη. Είχα καταλάβει πως είχα τραυματιστεί σοβαρά.

Η ομάδα ήθελε να προχωρήσει σε αγωγές. Όμως εγώ ένιωσα πως δεν θα κερδίζαμε κάτι με αυτό. Για μένα αρκούσε μία συγγνώμη». Ο Ομάρ είχε μιλήσει και παλαιότερα για το ατύχημά του και πως ξαφνικά... μαύρισαν τα πάντα. Επίσης πως όταν δεν έβλεπε άκουγε τα πάντα πιο έντονα και επίσης πως φοβήθηκε πολύ: «Άρπαξα τον γιατρό και του είπα 'πες μου πόσο άσχημα είναι;' Μου απάντησε πως το αριστερό μάτι μου δεν ήταν σε τόσο κακή κατάσταση όμως δεν μπορούσε να πει κάτι για το δεξί. Όπως μου μιλούσε κατάλαβα πως τα πράγματα δεν ήταν καλά».

Σχετικά με το μέλλον του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί - που έχει απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό και τουλάχιστον προ ημερών ήταν προ των... πυλών της επανόδου του στο Λιμάνι - επισήμανε πως «δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα αξιολογήσω όλα τα δεδομένα για μένα και την οικογένειά μου. Έχω τη γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. Το πιο μεγάλο ξεκίνησε σχολείο στη Νορβηγία. Θα δούμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα