Ο Πεπ Σεγούρα για αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, διαψεύδουν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Πεπ Σεγούρα για αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, διαψεύδουν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Πεπ Σεγούρα για αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, διαψεύδουν οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Μετά την πρόσληψη του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και τον Πεπ Σεγούρα για αθλητικό διευθυντή σύμφωνα με τους Ισπανούς. Διαψεύδει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην πρόσληψη του Μίτσελ, αλλά μάλλον δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι «ερυθρόλευκοι» συζητάνε και για την πρόσληψη αθλητικού διευθυντή. Και το όνομα που προκύπτει από την Ισπανία είναι αυτό του Πεπ Σεγούρα!

Ο 61χρονος Ισπανός, ο οποίος έχει περάσει από την Ελλάδα και από τον Ολυμπιακό (2007 έως 2009 βοηθός του Τάκη Λεμονή, αλλά και πρώτος προπονητής) έχει δουλέψει στην Λίβερπουλ (τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών) αλλά και στην Μπαρτσελόνα.

Εκεί έφτασε μέχρι και στην θέση του Γενικού Διευθυντή του συλλόγου (2017-2019) ενώ πριν ήταν επικεφαλής των ακαδημιών και της δεύτερης ομάδας της Μπάρτσα.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ισπανούς ο Πεπ Σεγούρα «παίζει» για την θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό και στη Νότιγχαμ.

Από τον Ολυμπιακό πάντως διέψευδαν την συγκεκριμένη πληροφορία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα