Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση από το εξωτερικό για τον Μπλαν και ο Ράφα Μπενίτεθ

Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση από το εξωτερικό για τον Μπλαν και ο Ράφα Μπενίτεθ

Newsroom
Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση από το εξωτερικό για τον Μπλαν και ο Ράφα Μπενίτεθ

bet365

Μετά την αποδέσμευση του Κάρλος Κορμπεράν οι πληροφορίες έχουν αρχίσει να... σκάνε βροχή για τον επόμενο με τον Μπλαν να αναφέρεται και στο εξωτερικό, όνομα που διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta.

Tην περασμένη Παρασκευή το Gazzetta είχε αποκαλύψει το όνομα του Λοράν Μπλαν για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Κυριακής και μετά το τέλος του Κάρλος Κορμπεράν ο δημοσιογράφος του ESPN, Αντρές Μαρόκο, επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες για τον έμπειρο Γάλλο τεχνικό. Ο 56χρονος Γάλλος προπονητής έχει δουλέψει σε Μπορντό, Εθνική Γαλλίας και Παρί Σεν Ζερμέν και είχε τον Χάμες Ροντρίγκες στην Αλ Ραγιάν. Με τον Μπλαν διατηρεί επαφές και ο Κριστιάν Καρεμπέ και φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει τρόπο να προσπαθήσει την περίπτωσή του. Από ονοματολογία πάντως ήδη διαρρέονται ονόματα όπως των Ράφα Μπενίτεθ, Μίτσελ και Καμπιάσο.

Για τον 62χρονο Μπενίτεθ έχει προκύψει πληροφόρηση από Ισπανία και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό. Ο Μπενίτεθ είναι προπονητής με τίτλους σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία αλλά και ευρωπαϊκούς τίτλους όπως το Champions League με τη Λίβερπουλ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Έβερτον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα