Ο Πάρντιου απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Ο Πάρντιου απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Newsroom
Ο Πάρντιου απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ!

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου φόρεσε μαύρο πουκάμισο για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ και μάλιστα έμεινε ακίνητος για περίπου ένα λεπτό πριν την έναρξη του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Η αλήθεια είναι ότι οι ενδυματολογική επιλογή του Άλαν Πάρντιου ήταν από τις εικόνες που σχολιάστηκαν στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Βρετανός προπονητής του Άρ εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα, φορώντας μια μπορντό γραβάτα και κρατώντας ένα κιτρινόμαυρο καπέλο του Άρη. Αυτό δεν το φόρεσε πριν την έναρξη του αγώνα και όπως αποδείχθηκε υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. Για την ακρίβεια, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Άλεξ Ντάιερ αλλά και τον Μόουζες Οντουμπάτζο στάθηκαν για περίπου ένα λεπτό ακίνητοι μπροστά από τον πάγκο της ομάδας, έχοντας κατεβασμένο το βλέμμα τους. Το έκαναν για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ! Στη συνέχεια ο Πάρντιου έβγαλε την μπορντό γραβάτα και παρακολούθησε τον αγώνα φορώντας το καπέλο του Άρη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα