Ολυμπιακός: Χάμες και Βρσάλικο στον ίδιο αγωνιστικό χώρο μετά από δέκα χρόνια (vid)

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Χάμες και Βρσάλικο στον ίδιο αγωνιστικό χώρο μετά από δέκα χρόνια (vid)

bet365

Μπορεί ο Χάμες Ροντρίγκες να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ίδια εντεκάδα με τον Σίμε Βρσάλικο, ωστόσο οι δυο τους έχουν μοιραστεί ξανά τον αγωνιστικό χώρο, ως αντίπαλοι πριν από δέκα χρόνια.

Τι και αν πριν λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό; Ο Κάρλος Κορμπεράν έριξε κατευθείαν στα... βαθιά τον Χάμες Ροντρίγκες για το παιχνίδι στον Άρη, καθώς του έδωσε φανέλα βασικού.

Παράλληλα, στην εντεκάδα βρίσκεται και ο Σίμε Βρσάλικο, οποίος είχε μία μεγάλη πορεία με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον, φοράει τα «ερυθρόλευκα» των Πειραιωτών.

Οι δύο αστέρες παίζουν για πρώτη φορά ως συμπαίκτες, ωστόσο έχουν συναντηθεί ξανά στο ίδιο γήπεδο, ως αντίπαλοι.

Αν το μυαλό σας πάει στο ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, προς μεγάλη έκπληξη, δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, αμφότεροι έχουν τεθεί αντιμέτωποι μόλις μία φορά και αυτή δεν είναι στην Ισπανία. Πάμε τον χρόνο πίσω, στις 21 Νοεμβρίου του 2012, όταν η Πόρτο φιλοξένησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ήταν βασικός για τους Πορτογάλους ενώ ο Κροάτης ακραίος μπακ, στο βασικό σχήμα για τον κροατικό σύλλογο. Αμφότεροι έπαιξαν σε όλο το ματς, με τον Χάμες να φεύγει νικητής με το ευρύ 3-0.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα