Γιοβάνοβιτς:«Κερδίσαμε δίκαια, πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα το 5 στα 5, είμαστε ακόμα στην αρχή» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς:«Κερδίσαμε δίκαια, πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα το 5 στα 5, είμαστε ακόμα στην αρχή» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχάρη τους παίκτες του για την 5η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ωστόσο πως αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς η Super League είναι ακόμα στην αρχή.

Με πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ που πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας έτσι το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΣ, αλλά το σκορ και το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν συνέχεια πίσω από την μπάλα. Έπρεπε να έχουμε υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος βρήκαμε τα γκολ με στημένες φάσεις.

Δεν ήταν εύκολο, τα Γιάννενα έπαιξαν καλά, αλλά νομίζω πως ήταν δίκαια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το πέντε στα πέντε και αν σημαίνει κάτι: «Πρακτικά τίποτα γιατί είμαστε στο ξεκίνημα. Ήμασταν και λίγο ευνοημένοι γιατί παίξαμε 4 παιχνίδια στην έδρα μας, αλλά και πάλι δεν είναι εύκολο να κερδίζεις συνέχεια. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Είναι αρχή, είχαμε τα τέσσερα παιχνίδια στη Λεωφόρο και ξέρετε πως εδώ πάντα πάμε καλά με τον κόσμο δίπλα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα