ΠΑΟΚ: «Καίσαρα, κράτα γερά»! (pic)

ΠΑΟΚ: «Καίσαρα, κράτα γερά»! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Καίσαρα, κράτα γερά»! (pic)

bet365

Το μήνυμα των ποδοσφαιριστών της Κ17 του ΠΑΟΚ προς τον Σταύρο Σαράφη, που δίνει μεγάλη μάχη στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο Σταύρος Σαράφης δίνει το πιο μεγάλο… ντέρμπι της ζωής του στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται από το πρωί του Σαββάτου (17/9), θέλοντας να βγει νικητής.

Ο «Καίσαρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σε κώμα και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ στέκεται δίπλα του σ’ αυτή την πολύ δύσκολη μάχη.

Τα παιδιά του, οι παίκτες της Κ17, έστειλαν το δικό τους μήνυμα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής.

Τα νεαρά «αετόπουλα» επικράτησαν με 2-0 του συμπολίτη και αφιέρωσαν τη νίκη τους στον Σταύρο Σαράφη: «Καίσαρα κράτα γερά!», έγραψαν σε μια «ασπρόμαυρη» φανέλα, την οποία ο θρύλος του «Δικεφάλου» τίμησε από το 1967 μέχρι το 1981 και τα τελευταία χρόνια ήταν γενικός αρχηγός της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα