Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Σάντσες

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Σάντσες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Σάντσες

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατηρεί ακέραια την ενδεκάδα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, με μοναδική εξαίρεση τον Φακούντο Σάντσες αντί του τραυματία Γιάννη Κώτσιρα.

Το ''ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει'' κάνει πράξη και σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικήε του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με μοναδική εξαίρεση την αναγκαστική αλλαγή του Φακούντο Σάντσες με τον Γιάννη Κώτσιρα που είναι τραυματίας.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Γκάνεα, δεξιός ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Σάρλια στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν στη μεσαία γραμμή. Αϊτόρ αριστερός εξτρέμ, Παλάσιος δεξιός και στη κορυφή του 4-3-3 o Σπόραρ.

Στον πάγκο έμειναν οι Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ αλλά και ο Μπερνάρντ που αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο αποψινό παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα