Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Σαμασέκου για το αρχικό σχήμα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Σαμασέκου για το αρχικό σχήμα

bet365

Αρκετές πιθανότητες υπάρχουν για να είναι ο Σαμασέκου στο αρχικό σχήμα στο Άρης - Ολυμπιακός. Η εκτίμηση για την 11άδα του Κορμπεράν.

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη σημασία για τους Πειραιώτες. Είναι ένα κομβικό ματς για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο Κορμπεράν έβαλε με το... καλημέρα τον Χάμες Ροντρίγκες στην αποστολή ωστόσο δεν είναι καθόλου δεδομένο πως θα ξεκινήσει βασικός. Ίσως μπει αλλαγή. Από την άλλη ο Σαμασέκου δείχνει να έχει σημαντικές πιθανότητες για βασικός με τον Άρη.

Μία σκέψη είναι με το 4-3-3 απέναντι στον Άρη. Με Βατσλίκ στο τέρμα και άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Μανωλά, Μπα και Βρσάλικο ή Άβιλα. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Σαμασέκου και εφόσον είναι στο 100% ο Ίνμπομ Χουάνγκ να είναι ο τρίτος αλλιώς να επιλεγεί ο Μπιέλ (είναι δύσκολο να παίξει ο Αγκιμπού Καμαρά). Και για τα δύο άκρα της επίθεσης ο Μασούρας με τον Μπόουλερ ή τον Ντε Λα Φουέντε και για μπροστά ο Αραμπί.

Θυμίζουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Άρη έχει ως εξής: Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρσάλικο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα