Σαμασέκου: «Είμαι ένας μαχητής και καλός playmaker, είναι ωραίο να παίζεις δίπλα σε κορυφαίους» (vid)

Σαμασέκου: «Είμαι ένας μαχητής και καλός playmaker, είναι ωραίο να παίζεις δίπλα σε κορυφαίους» (vid)

Newsroom
Σαμασέκου: «Είμαι ένας μαχητής και καλός playmaker, είναι ωραίο να παίζεις δίπλα σε κορυφαίους» (vid)

bet365

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην κάμερα των Ερυθρόλευκων και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «μαχητή» και καλό playmaker που θέλει να βοηθήσει με πολλά γκολ.

Στο πρόσωπο του Ντιαντιέ Σαμασέκου βρήκε ο Ολυμπιακός το «εξάρι» που έψαχνε στη μεταγρφαική αγορά. Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Αφρικανό χαφ με τη μορφή δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ και τον ανακοίνωσαν την Παρασκευή (16/9) μαζί με τον Σέντρικ Μπακαμπού. Ο μέσος από το Μάλι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως Ερυθρόλευκος, καθώς μίλησε στην κάμερα της ομάδας και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «μαχητή» και καλό playmaker που θέλει να βοηθήσει με πολλά γκολ, ενώ χαρακτήρισε ως προνόμιο την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Σαμασέκου:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα είναι μεγάλο προνόμιo το ότι βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητες μου στους φιλάθλους.

Όλοι ξέρουν ότι είμαι ένας μαχητής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα βάζοντας πολλά γκολ. Είμαι επίσης ένας καλός playmaker. Θα εξαρτηθεί από το τι θα μου ζητήσει ο προπονητής, αλλά είμαι έτοιμος.

Όλα για εμένα και τον Ολυμπιακό έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με γνωστούς μου που ξέρουν την Ελλάδα, όμως όλοι γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό και είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ.

Είναι πάντα ωραίο να παίζεις δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές και είμαι εδώ επειδή ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα είχε καλούς παίκτες».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα