G-Betting με τριάδα από Super League για δεκαπλασιασμό

G-Betting
G-Betting με τριάδα από Super League για δεκαπλασιασμό

bet365

Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στην SuperLeague

Ανοίγει σήμερα η... αυλαία της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague που είναι και η τελευταία πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές Ομάδες και θα δώσει χρόνο προσαρμογής στις μεταγραφές που έγιναν προς το τέλος της περιόδου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με αυτή στο Αγρίνιο να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Εκεί, ο ανεβασμένος Παναιτωλικός που είναι 4ος στην βαθμολογία και προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, φιλοξενεί την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση και δεν θέλει να χάσει εκ νέου έδαφος, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα απουσιών και οι Τσιγγάρας, Μαλής και Βαρόνε έμειναν εκτός για λόγους τακτικής. Από την άλλη όμως, ο Ματίας Αλμέιδα, εκτός από τον Τσούμπερ δεν θα έχει στην διάθεσή του, ούτε τον Γιόνσον.

1

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε over 2,5 που στη Novibet πληρώνει 2.9.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και είναι στην 4η θέση, προερχόμενος από το εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα του Ιωνικού, φιλοξενεί την Λαμία που έχασε στην Τούμπα και είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 2 βαθμούς. Η ομάδα του Κρις Κόλεμαν δεν έχει προβλήματα, ενώ αυτή του Τζιναλούκα Φέστα δεν θα έχει τους Μποάκι, Μαρμεντίνι, Τζανετόπουλο, Ρόμαντιτς και Καραμάνο. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Βασιλακάκης, αλλά και ο Τσούκαλος.

2

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Ατρόμητου που στη Stoiximan πληρώνει 1.85.

Η αυλαία, του πρώτου μέρους της 5ης αγωνιστικής, πέφτει στην Λεωφόρο όπου ο Παναθηναϊκός με τον... αέρα του 4 στα 4 και της νίκης επί της ΑΕΚ, διασταυρώνει τα... ξίφη του με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι 9ος και προέρχεται από το «τρίποντο» επί του Λεβαδειακού. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετράει την απώλεια μόνο του Κώτσιρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αυτές των Πριόρ, Κιάκο, Λώλη και Ριένστρα. Αντιθέτως στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Μπάλαν και Μπακαδήμας.

3

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε στο ημίχρονο/τελικό Παναθηναϊκός/Παναθηναϊκός που πληρώνει 1.83.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα