ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Πριόρ, Λώλη, Κιάκο και Ριένστρα, αλλά με Μπάλαν και Μπακαδήμα στην Λεωφόρο

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Πριόρ, Λώλη, Κιάκο και Ριένστρα, αλλά με Μπάλαν και Μπακαδήμα στην Λεωφόρο

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό το Σάββατο με τον Θανάση Στάικο να μην έχει μαζί του τους Πριόρ, Κιάκο, Λώλη και Ριένστρα, ενώ στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Μπάλαν και Μπακαδήμας.

Μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 επί του Λεβαδειακού, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται στην Λεωφόρο από τον πρώτο και αήττητο Παναθηναϊκό. Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και στην συνέχεια ο Θανάσης Στάικος έκανε γνωστή την αποστολή για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται οι Πριόρ, Λώλης, Κιάκος και Ριένστρα, ενώ στον αντίποδα θα βρίσκονται κανονικά οι νεοαποκτηθέντες Μπάλαν και Μπακαδήμας. Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την αποτελούν οι: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Πήλιος, Μπακαδήμας, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Σταματελόπουλος, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα