ΠΑΣ Γιάννινα: Εθελοντές δότες μυελού των οστών οι παίκτες των «κυανόλευκων»

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Εθελοντές δότες μυελού των οστών οι παίκτες των «κυανόλευκων»

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών και έγιναν εθελοντές δότες.

Για ακόμα μία φορά ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο. Οι παίκτες των Ηπειρωτών, στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Δωρεάς Μυελού Οστών που διοργανώθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, έγιναν εθελοντές δότες.

Συγκεκριμένα οι Παντελάκης, Καραχάλιος, Παμλίδης, Λιάσος, Μπαγκαλιάνης και Τζίμας, στην σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελεντή Δότη Μυελού των Οστών, βρέθηκαν δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Νώντας Παντελάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων για την σπουδαία αυτή κίνηση: «Είναι χρέος κάθε ανθρώπου να βοηθάει τον συνάνθρωπό του. Έτσι κι εμείς σαν ομάδα, αλλά και ατομικά, είμαστε χαρούμενοι που θα βοηθήσουμε».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως εξής: «Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών τίμησε η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 σήμερα πριν από την αναχώρηση της αποστολής με επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι Νώντας Παντελάκης, Ζήσης Καραχάλιος, Γιώργος Παμλίδης, Άγγελος Λιάσος, Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Παναγιώτης Τζίμας έγιναν εθελοντές δότες στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Δωρεάς Μυελού Οστών που διοργανώθηκε από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, σε μια πράξη αλληλεγγύης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Τους ποδοσφαιριστές μας υποδέχτηκε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου κ. Νίκος Κατσακιώρης, το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) και προϊσταμένη τομέα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο κ. Έφη Γιάγκου συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία νοσηλευτών και εργαζομένων.

Ο αρχηγός μας, Νώντας Παντελάκης, χαρακτήρισε εξαιρετική την υποδοχή που επιφυλάχθηκε από τη διοίκηση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου και τους νοσηλευτές και συμπλήρωσε: «Είναι χρέος κάθε ανθρώπου να βοηθάει τον συνάνθρωπό του. Έτσι κι εμείς σαν ομάδα, αλλά και ατομικά, είμαστε χαρούμενοι που θα βοηθήσουμε».

ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα