Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και ο Τσοκάι!

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και ο Τσοκάι!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και ο Τσοκάι!

bet365

Περίπου μια ώρα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και το τελευταίο του απόκτημα, τον Ενίς Τσοκάι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αλβανό ποδοσφαιριστή, που μαζί με τον Τρουιγιέ ολοκλήρωσαν το φετινό πράσινο μεταγραφικό παζάρι, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, του Αλβανού μέσου, Ένις Τσοκάι, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ένις Τσοκάι γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Κόπλικ της Αλβανίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Βλάζνια και στα 16 του πήγε στη Σκεντίγια. Εκεί τον ανακάλυψε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στα 19 του χρόνια μετακόμισε στην Κροατία. Έξι μήνες μετά δόθηκε δανεικός στην αλβανική Λάτσι και το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε -για να μείνει- στη Λοκομοτίβα. Στην τριετία που ακολούθησε αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της κροατικής ομάδας. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Αλβανία.

Καλωσορίζουμε τον Ένις στον Παναθηναϊκό»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα