Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα ο Τρουιγιέ

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα ο Τρουιγιέ

Νίκος Αθανασίου
Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα ο Τρουιγιέ

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την απόκτηση του Γάλλου μέσου, Αλέξις Τρουιγιέ, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο 22χρονος Γάλλος μέσος της Νις, Αλέξις Τρουιγιέ, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η ''πράσινη'' ΠΑΕ. Ο νεαρός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta για την μετακίνησή του στο Τριφύλλι.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από τη γαλλική Νις, του Γάλλου μέσου, Αλέξις Τρουιγιέ, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Αλέξις Τρουιγιέ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2000 στην πόλη Σεν Πριστ Αν Γιαρέζ της κεντρικής Γαλλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ρεν όπου και παρέμεινε έως τα 19 του χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2020 τον απέκτησε η Νις, όπου αρχικά αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2020 κέρδισε θέση στην πρώτη ομάδα, πήρε συμμετοχές και μάλιστα αγωνίστηκε και σε δύο παιχνίδια των ομίλων του Europa League.

Το καλοκαίρι του 2021 δόθηκε δανεικός στην Οσέρ με την οποία αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας και κέρδισε την άνοδο στη Ligue 1, προτού επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022 στη Νις. Είναι διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξις στον Παναθηναϊκό''!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

  • Tags:
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα