ΟΦΗ: Συμφώνησε με τον Τιεβί Μπιφουμά (vid)

ΟΦΗ: Συμφώνησε με τον Τιεβί Μπιφουμά (vid)

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Συμφώνησε με τον Τιεβί Μπιφουμά (vid)

bet365

Ακόμα μία μεταγραφή ολοκληρώνει ο ΟΦΗ, καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Τιεβί Μπιφουμά.

Μετά τον Γκερέρο, ο ΟΦΗ προχώρησε σε ακόμα μεταγραφή, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Τιεβί Μπιφουμά. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ώρες προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 30χρονος εξτρέμ είχε μείνει ελεύθερος από την Μπούρσασπορ (10 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ) όπου αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν. Πρόκειται για μία ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ των Κρητικών, καθώς ο 35 φορές διεθνής Κονγκολέζος έχει αγωνιστεί σε Γουέστ Μπρομ, Εσπανιόλ, Γρανάδα, Αλμερία, Μπασία, Ρεμς, Ανκαραγκούτσου, Σίβασπορ, Ανκαρασπόρ και Μαλατιασπόρ ενώ έχει παίξει και στην Κίνα.

Τέλος, οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή (16/09) και στη συνέχεια, ο Τιεβί Μπιφουμά θα βάλει την υπογραφή του στο νέο 2ετες συμβόλαιο με τον κρητικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα